VELIKI BLOG COMEBACK :)

17:24Konačno imam slobodan dan! Zapravo dva slobodna dana! 48 sati za sebe! 
Dobro, danas moram još da izeditujem neke fotografije i pošaljem klijentu ali u suštini to je to. Zato sam danas tu da vam konačno najavim moj povratak na blog! Iskreno da vam kažem ne znam koliko će me ova euforija držati niti koliko ću dalje uspeti da ispratim blogovanje i obaveze ali daću sve od sebe. Pripremila sam vam gomilu postova, već ispisanih, zakazanih i oni će izlaziti narednih 15 dana! :) 

Jako mi je žao zbog prekida u mom blogovanju jer znam da postoje mnogi koji su moj blog voleli i kojima je prijalo da čitaju. I meni je prijalo da pišem. Već sam vam u prošlom postu objasnila zašto me nema ali ponoviću za one koji nisu pročitali. Počela sam da radim. I to ne bilo šta već ono što najviše volim i u čemu zaista uživam a to je fotografisanje. Već godinu dana u nazad aktivno radim ali ne u tolikoj meri kao od marta do danas. Bukvalno fotkam svakodnevno što za firme što za obične ljude. Već znate da fotografisanje nije samo ono - uključiš kameru, isfotkaš i gotovo. Tu su još sati i sati u fotošopu. Kada tome dodate fakultet - to je mnogo vremena tokom dana. Kada na čitavu priču dodate i moj drugi posao (bavim se social marketing menadžmentom tj vodim fejsbuk stranice i instagram profile firmama) to je onda sve moje vreme u toku dana. I prostora za pisanje, za hobi, za razonodu, za društvo nema... Zapravo, ima ga ali veoma malo.. te ga štedim i sakupljam - preciznije radim prekovremeno da sve završim ranije a onda ''višak vremena'' iskoristim da sebe počastim nekim putovanjem. I zaista mi je lepo i prija mi. I uživam. Ali volela bih da stignem i ovde da vam se javim. :) 

Imala sam toliko snova i ideja i planova za blog za ovu godinu ali ih nažalost neću moći realizovati na onaj način na koji sam vam najavila krajem prošle godine. No, daću sve od sebe da aktiviram teme koje ste voleli počevši od putovanja, check - in rubrike, recepata, saveta, preporuka za filmove i tako dalje.. :)

Za 2 nedelje završavam sa predavanjima na fakultetu i preostaju mi samo ispiti. To će mi dati dodatnog prostora i vremena za blog. Iskreno se nadam da ćete čitati moje postove i da ćete uživati u njima. Radujem se i vašim komentarima i veoma sam vam zahvalana za preko 20K pregleda svakog meseca iako nije bilo postova na blogu! Sjajni ste!

Ostavite mi neki komentar da znam da ste tuuu <3Photos: By Me

Camera: Nikon D3200

You Might Also Like

11 коментара

 1. Welcome back :) Drago mi je sto si opet tu ;)
  ilofashion5.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Jako mi je drago sto si se vratila jer si mi jedna od najdrazih blogera koje pratim. Radujem se citanju tvojih postova, a u medjuvremenu, srecno sa ispitima :)

  ОдговориИзбриши
 3. Bukvalno si mi popravila cijeli dan...
  Uđem slušajno da vidim da li je ostao ijedan film od svih onih tvojih silnih preporuka, i dočeka me NOVI POST !
  Jako sam sretna zbog tebe. Drago mi je što radiš ono što voliš, drago mi je da si sretna i ispunjena, to se vidi u svakoj tvojoj rečenici. Sretna sam i zbog nas što imamo jedan mali kutak pozitive, i što ga, evo, dobismo nazad.
  Hvala ti i dobro nam došla nazad :) <3

  ОдговориИзбриши
 4. Draga, mnogo mi je drago sto si se vratila na blog, zelim ti puno uspeha u svemu sto radis, kao i u blogovanju.

  ОдговориИзбриши
 5. Jeej, radujem se što se vraćaš! S nestrpljenjem iščekujem nove postove! :**

  ОдговориИзбриши
 6. Ovog trenutka je gotovo nemoguće opisati moju sreć! :D
  Verujem da znaš kolika si mi inspiracia i da na jedan dian pozitivan načinu utičeš na mene, tako da zaista jedv čekam nove postove i mnogo, mnogo se radujem novim redovnim javljanjima <333

  ОдговориИзбриши
 7. Jedina blogerka koju pratim se vratila! ��
  Jedva čekam da čitam tvoje postove i da uživam uz njih, presrećna sam i nadam se da ćeš naći vremena za sve, držim ti palčeve��❤

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe