Dejt sa Marijanom

11:00


Verovatno ste već svi čuli za Marijanu, moju prvu mladu :) Ako se sećate onih divnih kadrova iz Botaničke bašte, koje smo kreirali prošlog aprila, znate da se poznajemo tek/već? godinu dana. Marijana, moja drugarica iz Amerike (tako je oslovljavam kad god pričam o njoj, a verujte pričam često) se ove godine preselila u Firencu. Trenutno pohadja prestižnu modnu školu Polimoda i svakodnevno nas kroz svoj Instagram Story sprovodi kroz predivne ulice Firence. Kad god poseti Srbiju (samo nekoliko puta godišnje, nažalost) organizujemo viđanje i fotkanje. Obožavam da proćaskam sa njom o svemu i svačemu a ponajviše o njenom, za mene, uzbudljivom i nesvakidašnjem životu. Srele smo se ponovo, par dana pre Vaskrsa. Prošetale smo se centrom, fotkale se i pojele naš omiljeni sladoled Moritz eis koji sada već polako postaje tradicija pri našim ''sunčanim'' susretima. Detaljne informacije o njenim outfitima možete pronaći na njenom blogu klikom OVDE

Da li i vi imate neku prijateljicu koju ne viđate često a koja vam je beskrajno draga i sa kojom imate neki ritual pri svakom viđanju? :)
All photos: by me
Camera: Canon 700D

Ovaj post nije sponzorisan.

You Might Also Like

2 коментара

  1. Preko tebe sam saznala za Marijanu i zaista moram reći da obožavam njen predivni stil i rad i trud koji ulaže u svoj blog :)

    ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe