LIFE UPDATE

12:54Nisam vam se javljala više od 2 meseca. Blogopauze uopšte nisu moj fazon ali količina obaveza kojom sam se zatrpala je ogromna. No, neću da kukam već vam sa osmehom prenosim šta mi se to sve izdešavalo u protekla dva meseca i kakvi su mi planovi za naredni period. 

Od mog poslednjeg javljanja krajem januara čitav moj život se okrenuo naopako. Pre svega u pogledu toga da sam potala potpuno samostalna i da sam veoma mnogo radila. Fakultet me dosta sputava i oduzima mi mnogo vremena i dešava mi se da ujutru idem na faks a posle podne fotografišem, noću editujem fotografije i veoma malo spavam - po 3, najviše 4h. Vikendima radim još više. Već znate da se ja najviše bavim tom tzv marketing fotografijom odnosno fotografišem za razne klijente i te fotografije se koriste u marketinške svrhe na socijalnim mrežama. Broj klijenata mi se naglo povećao u februaru kada sam postala deo Aleksandrinog tima. Radila sam i sa strane za svoje klijente i u ovom postu ćete videti neke od fotografija koje sam poželela da podelim sa vama :) Prošle nedelje sam krenula na jedno sjajno putovanje u Grčku odakle nosim pregršt divnih uspomena i novih poznanstava. Već sam vas zasula gomilom fotografija sa tog puta na mom instagramu i veoma mi je drago da su vam se dopale. Već je 5. april i za 3 dana ću održati svoju prvi InstaFoto radionicu koju organizuje Srećna Planeta. Već nekoliko sati pripremam prezentaciju i smišljam šta ću sve to podeliti sa onima koji se na njoj pojave. Ona je na neki način moj poklon svima onima koji me prate a koji su željni znanja te je cena ulaznice simbolična i služi samo za pokrivanje troškova organizacije. Te zato vam preporučujem da se za istu prijavite. Pričaću na temu fotografije, instagrama, marketinga, editovanja.. Podeliću sa vama svoja iskustva i bližeću vas upoznati sa onim što radim. Dan pole radionice je moj 23. rođendan i proslaviću ga uz svoje najbolje prijatelje a tema ''žurke'' biće piknik (ako nas kiša ne spreči). Sledeći događaj kome se neizmerno radujem je Uskrs a zatim jedno sjaaaajno putovanje za koje se spremam već pola godine!! :) 22. aprila krećem na OVU turu. :)
Kada se ponovo vratim u Srbiju biće već maj mesec. Pokušaću da pripremim neki ispit za junski rok ali se u junu pre svega radujem novom putovanju i to u Crnu Goru. Ah, videćete već sve..samo budite uz moj Instagram! :) Takođe, tokom marta sam počela da pišem za mycupoftea.rs portal i za sada su tamo objavljenja moja 2 teksta (PRVI, DRUGI) a biće ih još više u budućnosti :) Pokušaću da vam se i ovde javljam što češće jer znate već da obožavam svoj blog i sve vas. 

Fotografisanje za: PETIT COCO

Fotografisanje za: HOTEL DANUBIA PARK GARNI

Fotografisanje za: RESTORAN PODRUM

Fotografisanje za: IMLEK BELLO ORGANIC

Fotografisanje za: INTERKOMERC

Fotografisanje za: AFRODITE MODE COLLECTION 

Fotografisanje za: ZLATARA JOKIĆ
Fotografisanje za: CIEL OFFICIEL

Fotografisanje za: SREĆNA PLANETA

Fotografisanje za:

....toliko..da vas ne smaram onima sa punoletstava, dečijih rodjendana i proslava :)You Might Also Like

5 коментара

 1. Svaka cast kako sve postizes. Imala sam zelju da prisustvujem radionici ali ne mogu da se iskombinujem za vikend. Nadam se nekom drugom druzenju. Fotografije su odlicne i ceo tvoj insta profil.

  ОдговориИзбриши
 2. You have noted very interesting details! ps decent site.
  http://fikodominic.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 3. Super post!
  Pratim te pa ako zelis uzvrati:http://janead.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe