2017. i drastične promene i planovi

17:19Hvala vam svima na divnim željama i čestitkama povodom praznika. Želim i ja vama da poželim samo najlepše stvari i mnogo snage u onim teškim momentima koji su sastavni deo života. Budite hrabri. Učinite nešto za sebe i svoje snove tokom ove 2017.Svake godine, negde u ovo vreme, ispisujem svoje planove i svoja očekivanja u narednoj godini. To nisu neki precizni planovi samo putokazi u kojim sve smerovima želim da se krećem i na kojim poljima. Stvari se dodatno koriguju ''na terenu'', od nekih priča se odustane ili se malo sačeka neki bolji trenutak. Sve je to normalno i uvek treba da ide kako ide. Bez previše nervoze i nepotrebnog stresa. Moja 2016. je bila veoma uspešna gotovo na svim poljima. Radila sam mnogo, uspela sam da se izborim i sa studiranjem, neke ljude sam pustila da odu iz mog života jer mi nisu prijali a neke nove sam pustila da mi u život uđu. Učvrstila sam ona najveća prijateljstva. Pročitala sam dosta knjiga, pogledala mnogo filmova, blogovala sam redovno, putovala sam po našoj zemlji.. i takoSada kada imam 22 godine i na proleće ulazim u 23. verujem da se nalazim na početku prekretnice. To je onaj period kad lagano staješ na svoje noge, kad krećeš svojim putem, kad se odvajaš, kad pokušavaš da odrediš pravac svog života u svakom smislu. Nadam se da ću tokom 2017. uspeti da završim fakultet. To je moj primarni cilj i prva stavka na listi. Jurim čak 77 ESPB i mislim da neće biti ni malo lako. Ali ću pokušati. Moj drugi cilj jeste da se u poslovnom planu još više razvijem i poboljšam. Želim da u 2017. pripremim teren za ono što želim da pokušam tokom 2018. a to je da pokrenem svoju firmu. Sumnjam da ću to uspeti pre 2018. ali ako se ukaže prilika za to ranije... videćemo. 
Kad kažem da pripremim teren mislim na način i kvalitet svog rada i po pitanju bloga, medija uopšte i po pitanju fotografije. 

Što se tiče fotografije - imam u planu i da kupim još dodatne opreme koja će mi pomoći da kvalitet bude na višem nivou. Želim da samostalno radim na nekoliko projekata tokom proleća i leta koji će mi otvoriti neka nova vrata.Što se tiče bloga - najdrastičnije promene desiće se upravo ovde. Potpuno ću promeniti koncept svog blogovanja već od ovog meseca. Sa tim promenama sam počela još u 2016. kada sam izbacila sponzorisane postove o raznim sajtovima sa homepage-a. Sada idem još jedan korak dalje i izbacujem sa bloga i sve ostale postove koji su vezani za destinacije, hotele, i prostore koje nisam lično posetila. To su vam oni tzv. pinterest postovi. Znam da su mnogi od vas voleli Check in rubriku i neću je se tako lako odreći - podići ću tu priču na viši nivo tako što ću posećivati hotele o kojima ću pisati. Isto je i što se tiče travel/destinnacije postova. Pisaću vam postove samo o mestima koje sam lično posetila i svom utisku. Kada je u pitanju enterijer priča - nje je i do sada na mom blogu bilo malo i s vremena na vreme. Uglavnom sam vam prikazivala moju sobu ili neke zanimljive ćoškove koje sam pronašla na internetu. Pokušaću da vas sprovedem kroz neke lepe enterijer kutke u koje možete i sami da svratite ako se nađete u Beogradu. Isto važi i za postove sa hranom. Pisaću vam predloge, priče i preporuke. Kreiraću nove rubrike i teme. Postovi će izlaziti ređe ali će biti potpuno personalizovani i mnogo kvalitetniji. Cilj mi je da imam minimum 1 a najviše 3 posta nedeljno. Znam da je to drastična promena ali verujem da će se isplatiti. Ove godine stavljam kvalitet ispred kvantiteta. Kada su u pitanju mediji - Facebook, Instagram i Youtube.. i na tim poljima imam dosta planova ali su oni i dalje u fazi rekonstrukcije. Verujem da ćete promene i sami primetiti kad počnem da ih sprovodim u delo.

Naravno, ne smem da zapostavim ni činjenicu da vam se mnogo svideo moj prvi roman ''Milion razloga''. Verujem da ću i na tom polju uspeti da vas bar jednom obradujem tokom 2017.! :)

Eto, to su vam, ukratko, neki moji planovi koje ću pokušati da sprovedem u delo. Ima tu još svašta nešto ali polako. Sve što se dešava treba da mi pričini zadovoljstvo a ne glavobolju i stres. 


Koja su vaša očekivanja od mene tokom 2017.?
I šta vi planirate u vašim životima? :)

You Might Also Like

6 коментара

 1. Pročitala sam da želiš da pišeš kvalitetnije. Po meni to je nepotrebno, ali ujedno i dobro, zato što se kod tebe rađa želja da sve dovedeš do maksimuma. Prelepo napisano, jako lepo odrađeno. Pisala si predivnim stilom. Svaka čast. Još jednom, predivno. Nemam reči.

  Blog: LifeInMyStyle | Novi post: New year special - Q&A

  ОдговориИзбриши
 2. Vjerujem da će se tvoji planovi ostvariti, iako i sada meni su tvoj blog, instagram savršeni :) Srećno :)

  ОдговориИзбриши
 3. Bravo Andrijana! Obožavam te zbog toga što imaš ambiciju, cilj, motivaciju i nikada ne staješ. Uvek si pozitivna i juriš napred. Sećam se kada si tek počinjala, bila sam oduševljena svime što izbaciš, a sada, kada uporedim tadašnji i sadašnji kvalitet, promena je ogromna! Zaista neprestano radiš na sebi i to mi se jako dopada. Iskreno se nadam da ćeš ostvariti sve svoje želje, ciljeve i planove u toku tekuće godine, svi smo uz tebe! :) :*

  https://bbooklovers.blogspot.rs/ Ovo je moj novi blog na temu knjiga, ukoliko te interesuje, pogledaj, učlani se i prati postove :)

  ОдговориИзбриши
 4. Ah, kada god čitam tvoje postove kao da osećam neku goruću energiju posvuda! Tvoje odluke su apsolutno opravda, verujem da će tvoj blog definitivno postati prava mala oaza profesionalizma <33

  Marsyly

  ОдговориИзбриши
 5. Andrijana, procitala sam ti prosli post, i bas kada sam htela da komentarisem, vudela san da si napisala i objavika ovaj. Pomislih, sto da ne komentarisem u jednom, kada su iba toliko povezana? Pa evo me, tu sam da ti kazen neto sto verovatno vc znas, a to je da si sjajna devojka koja pleni svojom profesionaknoscu i kvalitetom. Svaka ti cast na svemu sto si postigla, i onime sto zelis i olaniras. Ja sam ponosna na tebe, a prvenstveno bi ti trebako ti da budes srecba ti Niva godina i sve najleose u njoj da ti se desava! :)
  novi post:Teen Queen

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe