Pretpraznični popust na fotografisanje!

10:00S obzirom da sutra ulazimo u poslednji mesec u ovoj godini spremila sam za sve jedan pretpraznični popust na fotografisanje! :)

Naime, juče sam završila portfolio - sajt (ostalo je još da kupim domen, ali to nije toliko hitno). Moj fotografski sajt možete pogledati klikom OVDE :) Ili klikom na karticu na mom blogu koja se zove Portfolio :) Mislim da je vreme da razdvojim malo fotografiju kao posao od bloga pa sam se zato i odlučila na ovaj korak. Takođe, već nekoliko nedelja aktivna je i moja fotografska fejsbuk stranica koju možete pogledati klikom OVDE. :) 

Što se tiče popusta na fotografisanje - on je u iznosu od 50% (važi za Lookbook 1 i Lookbook 2)  a regularne cene mojih fotografskih usluga imate upravo na tom mom novom sajtu! (klik ovde za cenovnik). Ovaj popust važi u naredna 24h odnosno do 01.12.2016. u 10h! Sve što treba da uradite jeste da mi pošaljete poruku na fejsu, instagramu ili na moj email kapege23@gmail.com i da javite koju vrstu fotografisanja iz ponude želite i za koji termin. Ja vam odgovaram čim pogledam vašu poruku. :)


You Might Also Like

4 коментара

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe