Check-in: Tribal Hotel

10:00


Posle onog ušuškanog prolaska kroz Cermat, u švajcarskim Alpima, u prošlom postu, doleteli smo u pravi tropski raj i državu koja se zove Nikaragva. Nikaragva se nalazi u Srednjoj Amrici i graniči se sa samo 2 države: Hondurasom i Kosta Rikom. Hotel Tribal se nalazi u gradiću Granada na zapadu zemlje. Granada je istorijski jedan od najvažnijih gradova Nikaragve i zbog toga je takođe i turistički atraktivan. Iako je Nikaragva sa 2 strane okružena okeanima, mi smo danas u unutrašnjosti zemlje, na obali jezera Nikaragva. Smešten par stotina metara od centra ovog kolonijalnog gradića, Hotel Tribal, spada u niz luksuznih hotela jer u svojoj ponudi ima 5 prvoklasnih deluks apartmana i dva manja apartmana. Dozvoljene su 2 osobe po apartmanu a u hotelu nije dozvoljen boravak deci ispod 14 godina. Takođe hotel je nadaleko poznat po svom interesantnom dizajnu. Enterijer je delom moderan a delom kombinovan sa tradicionalnim stilom i predmetima koji su popularni u Nikaragvi dok je eksterijer uređen u stilu prave tropke oaze sa bazenom i ležaljkama koje okružuje gomila palmi. O ovom neverovatnom hotelu su pisali mnogi...od Travelera do Vogue.


Hotel: Tribal Hotel, Grenada, Nikaragva
Broj zvezdica: 4
Cena za noć: >135$ 
Ocena: 8/10


Photos: Source 1 / Source 2 / Pinterest

You Might Also Like

3 коментара

  1. Buhuhu, oduševljena sam, ali mi je zabranjen ulazak.. Fotografije su predivne, i mislim da se tamo čovjek stvarno može opustiti ako ima dubok džep (ipak iz Europe mora doći u Ameriku *ako živi tu gdje mi).

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  2. Jako volim ovu tvoju rubriku, malo je reći da je odlična :D a fokice su divne, izgleda da je ovaj hotel savršen, baš bih voljela da ga posjetim :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe