Check-in: Monte Rosa, Zermatt

10:00Danas se prijavljujemo na recepciji hotela Monte Rosa u švajcarskim Alpima. 

Hotel Monte Rosa (****) je vlasništvo prodice Seiler, koja već pet generacija dočekuje goste koji dolaze iz svih krajeva sveta. Ono što krasi većinu hotela u Cermatu jeste porodična i topla atmosfera bez preteranog modernizma, luksuza i slično. U hotelu Monte Rosa se trude da se gosti osećaju kao kod kuće pa je i hotel i atmosfera u njemu u porodičnom duhu. Lokacija hotela je veoma povoljna, garanutje vam mir i tišinu.  Hotel u ponudi ima 41 sobu sa ili bez balkona, sa pogledom na grad ili planinu. Sve sobe su udobne i tople. Hotel ima restoran i cafe a u ponudi gostima je i spa centar koji se nalazi u drugom objektu, par minuta udaljenom od hotela. U zavisnosti od sezone u toku godine u Cermatu su u ponudi različite aktivnost. Zimi je hotel najposećeniji ali dosta ljudi dolazi i leti kada je u Cermatu svežije nego u većem delu Evrope.  

Cena za noć u ovom hotelu, u decembru, za dve osobe iznosi između 450 i  1000 dolara, zavisi od dana u mesecu i sobe koju bukirate. Prilično skupo ali ako imate u vidu da je ovaj hotel smešten u jednom od najposećenijih ski centara u svetu..onda vam je sve jasno. :)


Hotel: Monte Rosa, Zermatt, Švajcarska
Broj zvezdica: 4
Cena za noć u jeku zimske sezone: >450$
Ocena: 8/10Photo: Source.

You Might Also Like

8 коментара

 1. Jao kako prelepo izgleda! Meni se mnogo dopada unutrašnjost i veoma izgleda udobno. Ono što je malo čudno, a to je da najviše volim izgled toleta (i onih sapunčića) u hotelima, a ovo izgleda prelepo. Divan post, ko zna možda i jednog dana pođem tamo.

  Ako želiš da mi preporučiš film, novi post je na blogu- bethanyismybae.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Malo je reci da sam odusevljena, pocev eksterijerom, pa sve do enterijera. Jako dobar pos.

  Gotičarka

  ОдговориИзбриши
 3. Šta reći osim WOW koji hotel, koji pogled, mada ovaj hotel me iznutra, a i izvana podsjeća na neku predivnu vilu, predivan hotel, još bolji pogled, fotografije su vrh, jako sam oduševljena kako predivno izgleda *.*

  dnevnadozabloga.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Kako prelepo. *-* Hotel izgleda tako savrseno, prosto mi zao sto nema neceg ovakvog kod nas. :) Svakako, ovo treba videti. ♥

  eslyisworldview.blogsport.com

  ОдговориИзбриши
 5. Izgleda prelijepo!
  Love Emina

  www.fashionbyemina.blogspot.com
  Instagram: http://instagram.com/eminamasovic

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe