Instapost: Utisci o prvoj nedelji promena

09:30


Zdravo svima :)

Prošlo je nedelju dana od kada sam napravila neke promene na svom Instagramu i poželeh da sa vama podelim utiske vezane za to. Za one koji nisu upućeni... Moj Instaagram profil je oduvek bio sinonim za svetle, bele i jarke boje tj sinonim za ovu kombinaciju. Uvek sam se trudila da moje fotografije šalju pozitivu poruku i da budu vesele. Takođe, uvek sam se trudila da na njima prikažem savršen red i kreiram savršen momenat. Najteže je bilo u jesen i zimu ali sam se borila :) I onda kada je došlo proleće, kada je najsavršenije vreme za kreiranje baš takvih fotografija ja reših da se igram. Pomalo iz znatiželje, pomalo iz nekog očajanja. Želela sam da vidim da li mogu da se borim sa onim osećajem kada pogledam svoju galeriju a ne vidim savršenstvo beline.  Što se tiče očajanja.. pa recimo da sam bila očajna zbog činjenice da je tih dana bilo dosta tmurno vreme a ja nisam imala spremljene slike u rezervi. :D Onda sam naletela na nekoliko sjajnih profila koji koriste vsco filtere i rekla sam sebi to je to. Ne želim više da kreiram savršene trenutke na svojim fotkama - želim da prikažem svu lepotu nesavršenih momenata, svakodnevnih situacija, onih trenutaka kada poželimo da su nam oči kamera...Recimo, nekada sam sakrivala ispucale linije na mom belom stolu za fotkanje a sada želim da ih pokažem jer imaju svoju čar. Šalju poruku o vremenu koje prolazi. Želim da uslikam čaj i knjigu, ceger pun cveća, palačinke sa džemom, baku u parku, oblake, zanimljive ćoškove, korozirale kapije, ispucale stepenice i slično. 

Tako je sve počelo :)

Ove nedelje sam vas bombardovala gomilom cozy momenata, koji su pomalo bili ''zimski'' ali evo obećavam više prolećnih nesavršenih trenutaka :) Trenutno sam u fazi kad mi najviše prijaju  jutarnje fotografije čajeva, kafa, doručka i cveće, cveće, cveće :) Te teme najviše vrtim i žao mi je ako to nekome smeta - meni se svidja pa ću da nastavim :) Imam toliko opcija i toliko mogućnosti sada kada me svetlost ne ograničava. Pre bih izbegavala gomilu sjajnih mesta i trenutaka samo zato što nemaju dovoljno beline i sunca. Važno je sunce svakako ali i fotogradija sa senkama može da bude sjajna, zar ne? :)  


Što se tiče reakcija ljudi koji me prate na Instagramu - one su sjajne. mnogi su primetili promenu i dobila sam gomilu poruka i pohvala. Ova promena mi je omogućila da dobijem pratioce koji su ljubitelji ovog, ja volim da kažem vsco, fazona :) Jako sam zadovoljna i pokušaću da nastavim u istom smeru :)Šta vi mislite?
Zapratite me na Instagramu @vesnikproleca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Here you can see my week on Instagram :) I decide to change my style from britness and colorful to vsco filters and I love it :) How about u? 
Don't forget to follow me there @vesnikproleca :)

p.s. Ne zaboravite da je u toku darivanje u kom možete osvojiti besplatno šminkanje i fotkanje :) Klik ovde za više informacija.

You Might Also Like

17 коментара

 1. Meni se bas dopada 😍 jeleninkutak24.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Jako mi se dopada promena na instagram profilu! Slike su zaistaa savršene, drugačije od onih koje smo imali priliku da vidimo na tvom instagram profilu. Divne su!<3

  ОдговориИзбриши
 3. Jako mi se dopada promena na instagram profilu! Slike su zaistaa savršene, drugačije od onih koje smo imali priliku da vidimo na tvom instagram profilu. Divne su!<3

  ОдговориИзбриши
 4. Priznajem, nekako mi je tvoj Instagram dosta drugačiji i još uvek se nisam u potpunosti navikla na to. Ali ipak ova promena mi se izuzetno dopada. Tvoke fotografije su uvek savršene! Iskreno, za nijansu više volim tvoje svetle fotografije. Možda je to stvar navike, ne znam. Uglavnom zaista ti Instagram feed izgleda jednako savršene i sada kao i pre. <33

  Kliknite na ovaj link, puno mi znači ► http://goo.gl/MnIkkg ◄ ! Hvala unapred!
  Novi OUTFIT post ---> *OVDE* ! :)

  ОдговориИзбриши
 5. Tvoj instagram je odličan šta god napravila, ova promena je sjajna! ♥ Mnogo mi se svidjaju fotke. :)

  misseslandy.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 6. divne fotografije...svijetle svakako imaju svoj čar, ali nekako na instagramu prevladavaju pa mi se čini da će ljudima i dosaditi uskoro...svakako je dobro da si probala nešto nove, meni se ove koje vidim jako sviđaju, a i one prije su bile super.

  ОдговориИзбриши
 7. Tvoje fotke su divne kakve god bile! Oduševljena sam! Ova promjena je sjajna, zaista! ♥

  innisall.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 8. Kao i uvek, božanstveno. zaista je malo reći da sam opsednuta novim dizajnom tvojih fotografija. :) <333

  In my heart

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe