Instapost + Srpska blogerska zajednica!

08:00Zdravo svima!
Kako vam protiče ovaj ponedeljak?

Pre nego što se bacim na prošlonedeljne Instagram momente želim da vas obavestim o nečemu. Kreirana je prva srpska univerzalna zajednica blogera. Za sada, kao grupa na fejsu pod nazivom ''Srpska blogerska zajednica'' služi za deljenje postova sa blogova. Dakle svi vi koji imate blogove možete podeliti vaše postove u grupi - jedan post dnevno. Gfc dugme je u procesu ukidanja, sa nekih blogova je već nestalo a fejbuk grupa je sjajna zamena za isto..jer ćete svakoga dana moći da podelite svoj post sa drugima i da vidite postove za taj dan - na jednom mestu. Usput ćete upoznati mnogo blogera, razmenićete iskustva, preporuke, trikove, učestvovaćete u anketama, bićete pozivani na druženja i slično! 

Učlanite se u grupu klikom OVDE i pozovite i druge blogere koje znate da se učlane. Možete čak o tome pisati i na svom blogu. Nije važno da li ste modni bloger, lifestyle bloger, beauty, kulinarski ili travel bloger ili nešto sasvim deseto..ako imate blog pozvani ste :) 

P.S. Kao članovi zajednice možete da ovu banner sliku postavite negde na svoj blog (sa leve, desne strane ili u dnu) i linkujete grupu (tako da klikom na sliku bilo ko može da ode u grupu) jer moramo da rastemo :)
Što se tiče mog instagram feed-a prošle nedelje je bio dosta šaren i svetao i apsolutno suprotan od oniog pre toga. Valjda on tako ide i šeta sa mojim raspoloženjem :) Svakako, nadam se da ste uživali :)

p.s. ako me ne pratite: @vesnikproleca :)You Might Also Like

5 коментара

 1. Predivne slike, uvijek me oraspolože! :)
  Zanima me mogu li se u tu grupu učlaniti i oni koji nemaju blog i koji su iz Hrvatske jer ja obožavam čitati postove pa bih htjela pronaći još novih blogova :)

  ОдговориИзбриши
 2. Beautiful photos!

  Have a lovely week :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ОдговориИзбриши
 3. Mislim da sam već dooosta puta rekla da su tvoje slike savršene, a to ću reći i danas! Zaista su divne! Ja sam se juče priključila blogerskoj zajednici i već sam našla blogove za koje nisam znala, a koji su zaista dobri! <333

  ОдговориИзбриши
 4. Upravo sam poslala zahtev da se pridružim grupi :)
  Odlična ideja :)
  Fotografije su odlične, kao i uvek :)

  NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
  FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  ОдговориИзбриши
 5. Divne fotke, kao i uvijek! I ja ću jedan svoj post posvetiti ovoj grupi, jer mislim da si došla na odličnu ideju! ♥

  Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2016/05/my-opinion-about-online-friendships.html

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe