Pričamo petkom: April konačno

18:00Konačno je april! Moj omiljeni mesec u godini. Ne samo zato što sam ja zvezda svakog mog aprila već zato što je za mene taj mesec najsavršeniji mesec u godini iz više razloga. Naravno, proleće je jedan od njih. April je obično mesec u kom nije ni prehladno a ni pretoplo. To je mesec koji najbolje oslikava život jer se u aprilu budi priroda, radjaju se cvetovi, listovi. April je i mesec mog omiljenog voća - jagode.. To je mesec u kom nikad nisam previše napeta zbog obaveza oko škole i fakulteta jer imam ceo maj ispred sebe :) Obično je za mene to mesec divnih putovanja i tako će biti i ove godine. Zbog obaveza na fakultetu ovog proleća verovatno neću stići da odem preko ali ću sigurno uživati u najlepšim predelima naše zemlje jer me već od polovine ovog meseca očekuje nekoliko uzbudljivih putovanja. Ona će se nastaviti i početkom maja. Videćete već :)

Dane do proleća smo odbrojali. Sada odbrojavamo do mog 22. rodjendana. :) Ostalo je još jako malo vremena i ja jedva čekam taj dan iako ću ga provesti radno jer imam zakazano jedno fotografisanje baš tog dana. Ali slavlje će uslediti već sutradan i trajaće sigurno 10 dana. Naravno, ne zato što imam previše gostiju ili pravim ''Ivkovu slavu'' već zato što svi moji prijatelji imaju dosta obaveza (a i ja sama) pa ću goste imati u više navrata. Ali ne bunim se, ja tako najviše volim jer duže uživam. :)
Naravno, pozivam vas da konačno instalirate Snapchat aplikaciju i pogledate neki tutorijal za korišćenje iste ako vam nije jasno. Zapravo, kad skapirate shvatite da je prelako. A zašto? Zato što ćete ceo moj april moći da gledate upravo kroz video zapise i fotografije na mom Snapchat-u (vesnikproleca). 

Dakle, od danas pa do mog rodjendana 9. aprila očekuju vas postovi svakoga dana. Potrudila sam se da vam ih pripremim i da uživate!
I am back!! :)
Veliko hvala zlatari Personal na predivnim minđušama! :)Moja pitanja za vas su:


Koji je vaš omiljeni mesec u godini?
I zašto?

You Might Also Like

18 коментара

 1. Predivan post!I ja sam toliko uzbuđena ,jer je svakim danom sve toplije.

  http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 2. Koji je vaš omiljeni mesec u godini?

  Mart. ♥
  I zašto?

  Jer tada počinje proleće koje OBOŽAVAM! ♥

  Na cnapChatu sam videla neke mindjuse na tvom profilu. Ne znam da li su to te, ali u glavnom, bile su predivne!

  misseslandy.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Već vidim da nam sledi zanimljiv mesec na tvom blogu :) ♥
  Moji omiljeni mesec u godini je decembar, zbog praznične atmosfere. Mada jako volim i april i maj :)

  Anja's diary

  ОдговориИзбриши
 4. Hello from Spain: I really like. Keep in touch

  ОдговориИзбриши
 5. Moj omiljeni mjesec je upravo april, jer mi je rođendan 26. aprila. :) A i proleće je. ♥

  innisall.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 6. Omiljeni mesec mi je maj,jer mi je tada rodjedan i vreme je zaista predobro!
  Internacionalni GIVEAWAY ---> MiljanaEasySkillful

  ОдговориИзбриши
 7. Prvo, naravno, da pohvalim fotografije, što je neizbežno, jer su veličanstvene. *----*
  Jedva čekam postove bez prestanka u narednih osam dana! *-* Omiljeni mesec mi je maj, jer mi je 12. maja rođendan, a i zbog polako nadolazećeg letnjeg raspusta :D, i zbog novih putovanja na pomolu, zbog mnogobrojnih voćni u ponudi, maj je tako uzbudljiv. :) ❤❤❤
  <333333333333333333333333333333333

  ОдговориИзбриши
 8. Odličan post. Moji omiljeni meseci ne mogu jedan da izdvojim su maj i jun. Maj volim zato što puno putujem, mama mi je rođena u maju. A jun obožavam zato što dolazi pravo letnje vreme a i moj rođendan 19. juna ♥

  ОдговориИзбриши
 9. Thanks admin for sharing the unique content, you have done a great job I appreciate your effort and I hope you will get more positive comments from the web users.

  SAP training in Chennai

  ОдговориИзбриши


 10. Great and useful article. Creating content regularly is very tough. Your points are motivated me to move on.


  SEO Company in Chennai

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe