My days through Snapchat Story

08:30Znam da neki od vas nemaju Snapchat jer ta aplikacija zahteva malo jače telefone i dosta memorije ali znam da ima i onih koji prosto ne znaju da koriste ovu aplikacuju pa sam došla na ideju da sa vama podelim neke fotografije (nažalost video snimke ne mogu) sa mog Snapchat-a :) Što ga duže imam sve ga više volim :) Jako često objavljujem tamo i delim snimke i fotografije koje pokazuju moj dan ali isto tako pratim i šta rade drugi ljudi :) Ako imate Snapchat i pratite me tamo (vesnikproleca) snepujte mi čitanje ovog posta (kroz video, sliku ili screenshot) baš bih volela da vidim tako nešto :) Takođe pozivam sve vas koji se dvoumite da li da instalirate Snap ili ne da to ipak uradite jer je prezanimljivo, zabavno pa čak i poučno jer možete pratiti kratke videe sa mnogih svetskih naloga poput Nacionalne Geografije, Daily Mail-a, Cosmopolitana, Food Networka...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I know that some of you don't have Snapchat, because this application requires a little better phones and a lot of memory but I know that there are those who simply don't know how to use the application so I came up with the idea to share with you some photos (unfortunately I cant videos) from my Snapchat :) The longer I use it, the more I love it :) I share images and photos and showing my day to you. If you have Snapchat and follow me there (vesnikproleca) snap me how you read this post (through video, image or screenshot) I'd love to see something like that :) I also invite all of you to install Snap because it is too interesting, entertaining and even enlightening because you can follow short videos with from like National Geographic, Daily Mail, Cosmopolitan, Food Network ...You Might Also Like

6 коментара

 1. Mozes li mi reci kakvi su klimatski elementi (temp vazduha, oblacnost, v prjtisak, insolacija, vlaznosti vazduha) iznad ekvatora, kakve iznad polarnika a kakvi iznad povratnika????

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Mislim da sam to pitanje već jednom pročitala. Sve podatke vezane za klimu sigurno možeš da nađeš na internetu samo kucaj te stvari pojedinačno..tipa ''klima ekvatorijalnog pojasa'' (verovatno će ti izaći podaci da je velika vlažnost vazduha, mala amplituda temperature i slično...)

   Polarnik jasno mu ime kaže da su tu niske temperature, da nema padavina da je jako hladno, da je to zona polarnih dana i polarnih noći....Postoje severni i južni..kao što postoje severni i južni pol.

   Povratnika ima isto 2 (severni i južni). Oba su malo iznad i ispod ekvatora - odnosno izmedju njih je tropsko područje..

   Ima toliko informacija na internetu, moj blog stvarno nije mesto da o tome razgovaramo...
   Samo mućneš glavom, možeš da skapiraš i bez guglanja ali svakako ako ti nije jasno, sigurno ćeš naći objašnjenje na guglu koje je neko već odavno napisao :))

   Избриши
 2. Sada cu snepovati ćitanje. :) Uživam u tvom snapchatu jer je jako zanimljiv!

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe