Kartica koja će vas oduševiti - FitPass

08:00Jedna kartica. Jedna članarina. Više od 450 sportskih objekata širom Srbije. 


Onaj ko je bar mesec dana svog života dao nekoj teretani zna da sve to brzo postane monotono i dosadno. Iste sprave, isto mesto, isti ljudi.. To je oduvek bio moj najveći problem. Kada sam dobila svoju FitPass karticu shvatila sam da treniranje može da bude izuzetno zabavno, dinamično i nikako monotono. FitPass kartica nam omogućava da treniramo u preko 450 sportskih objekata u celoj zemlji sa samo jednom plaćenom članarinom. Možemo ići u teretanu, na ples, na bazen, na tenis, na karate, na jogu, na fudbal, na stoni tenis...sve sa jednom standardnom članarinom preko FitPass kartice. Ove nedelje sam već 4 puta koristila FitPass i potpuno sam oduševljena! Išla sam jednom u teretanu i 3 puta na bazen. 

Kartica mi je stigla u roku od jednog dana i mogla sam da biram trenutak aktiviranja iste. Sa karticom mogu da uđem jednom dnevno u jedan objekat sa spiska objekata koji sarađuju sa FitPass karticom a koji je okačen na sajt FitPass-a pod kategorijom objekti. Postoje 3 mesečna plana treniranja i rekreacije - 12 termina, 16 termina i 30/31 termin mesečno. 


Svi koji vole da treniraju, koji žele da izgube kilograme ili da dobiju mišićnu masu, koji vole da se druže dok se bave nekim sportom, koji vole da plešu, plivaju ili dižu tegove.. Koji vole onaj sjajan osećaj posle bavljenja sportom imaju moju preporuku za FitPass. Naravno i vi koji se niste pronašli u nabrojanim kategorijama takođe imate moju preporuku. I verujte mi na reč - obožavaćete FitPass :)


Za sve detaljne informacije posetite Fitpass.rs
Instagram: FitPass SrbijaYou Might Also Like

2 коментара

  1. Ovo mi se čini odličnom karticom, definitivno bih stalno išla na bazene. Možda je nabavim. :)

    The Fashion Spell

    ОдговориИзбриши
  2. Mozes li mi reci kakvi su klimatski elementi (temp vazduha, oblacnost, v prjtisak, insolacija, vlaznosti vazduha) iznad ekvatora, kakve iznad polarnika a kakvi iznad povratnika????

    ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe