Top 5 ešarpi za proleće 2016!

10:00


I posle zimskih favorita, kada su marame u pitanju, vreme je da vam predstavim marame koje jedva čekam da nosim ovog proleća! Ono nam je sve bliže i ja sam jako uzbudjena :) :) Marame su savršen detalj na teksas jaknici, kožnoj jakni, beloj košulji pa čak i na običnoj majici na bretele u bilo kojoj boji. Bar ja volim tako da ih kombinujem! U nastavku vam pišem po par redova o svakoj od ovih top 5 koje spremno čekaju proleće u mom ormaru! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

And after the winter scarf favorites it's time to show you  my favourite scarves for Spring season 2016! Spring is closer every day and I am very excited :) :) Scarves are a perfect match to denim jacket, leather jacket, white shirt and even to ordinary tank top in any color. I mean, I love to combine scarves with them! Are you scarf lover???

Ova marama kupljena je još 2012. godine u nekoj radnji tipa ''Sve za 1 euro'' u Beču. Zapravo suam tada kupila 3 marame iste veličine i materijala a različitog dezena. Dve su prolećne a jedna jesenja. Ipak, ova mi je omiljena. Bela sa cvetnim printom.. i to pink! Love love love 
Ova marama takodje nije nova. Kupljena je prošlog proleća na ulici..tj. ispred robne kuće u Zemunu. Bila je svega 200din i nosila sam je celooo proleće i leto i planiram ponovo! :)

Pa vreme je da predjemo na novitete! :) Ova marama (zapravo dve marame) dolazi u 2 nijanse žute boje i biće veoma upečatljiva i u prolećnom i u letnjem periodu. Već vidim kako je nosim dok jedem žuti ledeni sladoled na štapiću! Mljac :)

Ovu maramu sam kao i prethodnu (ali i sledeću) dobila na poklon. Obožavam cvetni print i radujem se družanju sa ovom pamučnom lepoticom! :)

I šlag na tortu jeste ova, za sada broj 1, marama koju sam dobila nedavno od tetke. Kupljena je u Primark-u savršene neon koralne boje je. Na slici baš ne izgleda toliko neon ali uživo je pravo savršenstvo! Loveeeee! :)

You Might Also Like

4 коментара

 1. Prva marama je savršena! Za sada mi je u planu jedna fluoroscentno žuta marama i jedva čekam da je kupim! ♥

  Senny

  ОдговориИзбриши
 2. Druga marama je fantastična I boje su vrh!!Odličan odabir!

  http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 3. Sve marame su prelepe! :) Kao i u prošlom postu sa ešarpama. :) Sve su tako prolećne/letnje, pravi raj za oči! :) Najviše mi se dopala žuta, nijansa je divna i asocira na tu prolećnu (letnju) euforiju. :) I ova ljubičasta mi se jako dopala, dezen je prelep i boje su jake. :) <333333333333

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe