Stiglo je proleće!

12:47Konačno je tu! Oseća se u vazduhu, u kosi, na koži, u nosu.. miris proleća. 
Čuje se cvrkut ptica, lupanje lopte i buka rolera. Bake i deke čavrljaju ispred zgrade, pričaju o vremenu. Jedna plavokosa žena šeta svog psa. Grad počinje da zeleni. Nedelja je i zvona iz obližnje crkve oglašavaju kraj liturgije. Perem jagode i razmišljam o savršenosti ovog trenutka, dana, života. Bože, koliko je život lep! 

I kad je lako i kad je teško..lep je. Lep je uvek ako tako odlučiš! Ne zaboravi da je lepota u oku posmatrača. Svako vidi, oseća i misli ono što želi, ono što on sam jeste. Napraviću limunadu, i sešću na terasu da mi koža upije zrake prolećnog sunca. Ove godine proleće stiže samo jednom..i što bi rekao dobri, stari Radović, žao mi je svih onih kojima to nije važno.
You Might Also Like

11 коментара

 1. Predivno napisan tekst, a slike su pravo osvježenje i daa, konačno je proljeće i dugo očekivani sunčani dani!♥

  My little corner

  ОдговориИзбриши
 2. Amazing photos!! Thanks for your comment in my blog, would you like to follow each other?:)

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  ОдговориИзбриши
 3. Zadnje zimske dane sam jedva prezivljavala bez obzira sto prolece dolazi u vazduhu. Ovog vikenda sam se pogubila u vremenu pa nisam ni primetila da je danas pocelo prolece! Ipak, neka cudna sila me je naterala da bas danas obavim prolecno ciscenje sobe i osvezavanje ormara koje je bilo rezervicano za 30.3. Ne znam, osecam se divno!

  Sandrin-kutak.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. prekrasne fotografije draga....i ja se radujem proljeću.

  ОдговориИзбриши
 5. Predivan post.Slike me oduševljavaju, a tekst me baš oraspoložio.Mislila sam da sam jedina koja toliko voli proljeće. Haha. :)
  I'm LM!

  ОдговориИзбриши
 6. Ah, poslije ovog napornog dana razveselila si me ovim postom! A tek ove predivne slike! :):)

  ОдговориИзбриши
 7. Jedva sam dočekala ovo predivno proleće! :) 💜 Prosto neverovatno, kako je život lep, kao što si rekla.. samo treba da naučimo da uživamo u... svemu, i najmanjoj sitnici. :) A fotke.. ne znam šta da kažem, ti si profedionalac! *-* *-* <33333333333333333333

  eslyisworldview.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe