Pleasure overload

10:00


Predivne čiste fasade sa preslatkim terasama, zadivljujući enterijer jedne zgrade u koju sam prvi put kročila i slasni romantični kolač dočaravaju način na koji vidim Beograd. Ovo je ono što obožavam. Možda naš glavni grad na prvi pogled ne izgleda tako. Ali zapamtite: Svako vidi ono što mu odgovara! Ja Beograd gledam očima Parižanke. Fizički sam tu ali je moja duša uvek u najlepšem gradu na planeti čak iako ga nikada nisam posetila. Ako postoji prošli život u njemu sam sigurno bila Parižanka! Osećam taj grad, tu vibraciju, negde u najdubljoj niti svog bića. Vidim ga i doživljavam na svakom koraku. Kreiram ga u svojim očima, stvaram ga svojom kamerom. 

You Might Also Like

8 коментара

 1. Stvarno, ovde Beograd mnogo podseća na Pariz. Sigurna sam da si u prošlom životu bila Parižanka, hehe ☺
  Šalu na stranu, stvarno divne slike isto kao i grad. Gde se nalazi ovo? Volela bih da nađem neko lepo mesto za slikanje, sad na raspustu. Javiću ti se na mail da mi predložiš nešto? :))

  Girly world

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvalaa <3 Tako ti ja krenem uličicama bez cilja i namere i ispadne ovo :)

   Избриши
 2. Tekst na početku je predivan,a sliku su još ljepše.Samo da je malo duže heh,taman sam se uživila u post i onda kraj. :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvalaa tii <3 Ehhh, a ja sve prekratim da ne bude dosadno :D

   Избриши
 3. Beograd je toliko divan grad! Obožavam ovakve zgrade, ta mesta koja podsećaju na sve svetske metropole, a nadam se da ljudi iz njih gledaju isto tako na Beograd. U februaru idem u poteru za svim tim divnoćama koja se nalaze u našem glavnom gradu. Htela sam to da uradim još ranije, ali mi nažalost obaveze oko škole nisu dozvolile. Divan post, slike su prelepe♥

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe