My Christmas tree 2016

14:00


Svakog prvog decembra, od kada živim sama, obavezno kitim jelku. Tako je bilo i ove godine :) Kupila sam neke nove ukrase i sada je mnogo lepša nego poslednji put. Poželela sam da bude srebrno, pink, plava i tako sam je i ukrasila :) Nadam se da vam se dopada :) Moja jelka je inače skroz zelena ali sam je ja poprskala belom farbom kako bi izgledala kao da je sneg pao na nju :) Znam da sam vam obećala video juče ali sam imala problema sa internetom i nikako nije mogao video da se uploaduje no taj smo problem rešili i video je na mom youtube kanalu sada KLIK :) Lajkujte ga ako vam se dopadne :) Trudiću se da mi vlogovi od sada budu takvi a ne onako klasični kao kod većine. :)

Da, neki od vas su bili u pravu juče kada ste na moje pitanje dali odgovor Temišvar. Po planu bi trebalo da idemo u subotu sada. A ako nešto iskrsne sve pomeramo za sledeću subotu. U svakom slučaju, čeka vas brdo slika i sigurno neki video iz Rumunije :)

 *Vreme je da i vi okitite vašu jelkuu :)
 VIDEOOO: 


You Might Also Like

16 коментара

 1. Divna jelkica, fantastične fotke! Moja sestra je skoro bila u Temišvaru i kaže da je jako lep grad. ♥

  Pogledaj - > fashionholicyeahh.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Odlican post!Jelka ti je divna,sjajno izgleda!
  joxykutak22.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Prelepo drvce, volim kombinacije plave i srebrne,
  Kiss

  ОдговориИзбриши
 4. Svaka cast, ja sam lenjivac, svake godine jelku kitim u poslednjem trenutku. Jelkica ti je preslatka, a video sasvim super :)

  ОдговориИзбриши
 5. Divno si je ukrasila :-) :-*

  POSETITE MOJ BLOG
  www.katycolorfulfreak.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 6. Kako je lepa! ♥.♥ Slike su predivne, sad se baš vide ti sitni detalji. :)

  The Fashion Spell

  ОдговориИзбриши
 7. Au, pa ja svoju jelkicu uvek kitim 27. decembra, na mamin rođendan. :) Oduvek je bila šarena, ali od prošle godine je sva u srebrnom, izgleda mnoogo lepše i elegantnije. I još iomam srebrni sprej, pa moram joj dati malo boje! Hvala na savetu!

  P.S. Molim te više no sve svece da posvetiš jedan #PričamoPetkom post o nekim unique novogodišnjim i božićnim poklonima za prijatelje, porodicu... Bila bih jako zahvalna!

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe