Doors of Belgrade

10:00


Jedna od novogodišnjih odluka koju sam sebi već zacrtala jeste tematski tip postova. Ovaj sam pripremila za vas kao najavu za ono što vas očekuje u 2016. Imam gomilu ideja i jedva čekam da ih realizujem. Planiram da u 2016. moj blog potpuno preraste u photoblog sa par stalnih rubrika u kojima ću da se onako pošteno raspišem (poput #pričamopetkom) nekoliko puta mesečno. U ostalim danima će tu uglavnom biti mnogo fotografija. Primetila sam da volite kad znate kada tačno izlazi odredjena vrsta posta (kao nekada: #amazingplaces - subotom, #pričamopetkom - petkom, #instapost - ponedeljkom..itd.) pa ću više pažnje da obratim na to u narednoj godini. Ponovo se vraćam navici da postovi izlaze u 10h ujutru, iako je to užasno teško uskladiti sa svim obavezama. 

Današnja tema je jedna od mojih najvećih opsesija u poslednje vreme - vrata. O bože koliko ima lepih vrata po Beogradu. :) Iako me ljudi čudno posmatraju dok pravim ovakve fotke - briga me baš! :) Ovo su neka od najlepših koje sam uslikala u poslednjih par dana, po Dorćolu, pa poželeh da to podelim sa vama :) Šta mislite o ideji vezanoj za tematske postove? :)

You Might Also Like

18 коментара

 1. Ko bi rekao da vrata mogu da izgledaju tako savršeno?! Pravi si talenat za slikanje, fotke me sve više i više oduševljavaju! Što se tiče tematskih postova, mislim da je to odlična ideja jer bi tako znali kad ide koji post i kad da se vratimo ako nas baš posebno zanima neka tema. Inače, to sam i sama mislila da uvedem na svom blogu i već sam i napravila plan koji nastupa od 1. januara. :)

  The Fashion Spell

  ОдговориИзбриши
 2. Savršene slike,oduševljena sam :D

  http://fashionawakebyb.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 3. Najvise mi se svidjaju ova prva-mint, preslatka su!!


  cupcakeslife012.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Ova roza su preslatkaa!

  overthemoonwithvanja.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 5. Odlična ideja što se tiče tematskih postova.A vrata su jednostavno predivna,pogotovo ova na prvoj slici i ova roza.

  http://lmpositiveworld.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 6. Omg, vrata! Ne znam sta ih cini tako posebnim, ali me odusevljavaju. Stara drvena vrata ofarbana pastelnom farbom koja se napola ogulila. Ahhh... predivno! :D

  ОдговориИзбриши
 7. Mnogo mi se sviđa tvoja ideja da u blog uvedeš mnogo više ovih post-ova koji su manje-više slike jer ti to odlično ide od ruke. Ova ideja za današnji post mi se toliko sviđa i toliko je kreativna da ti ne mogu opisati. Samo se drži toga i dalje. :)
  http://janacornerfashion.blogspot.rs/


  ОдговориИзбриши
 8. Mislim da su mi najbolja treća vrata, ali super selekcija, kao i ceo post! :)

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe