15 days of December

10:00


Decembar nije moj omiljeni mesec u godini i ovo hladno vreme mi svakako ne prija. Da se razumemo ne prija meni ni leto ali kad je zima ja više volim leto a kad je leto čeznem za zimom i tako u krug. :D Kladim se da se to dogadja i nekima od vas. E jedino ne kukakm u jesen i proleće jer mi je tad sve potaman. Mada preferiram proleće jer je to moje godišnje doba. April je moj omiljeni mesec a maj odmah zatim. Jagode, prvi sladoled, cveće, lale, prvi topli dani, prvo skidanje jakne po povratku iz škole ili sa faksa, blizina raspusta, terenske nastave, uskrs, moj rodjendan..Ahh. Ali sad nije vreme za priču o proleću. Vreme je za priču o mojih prvih 15 dana decembra. 

Protekle dve nedelje su svakako bile uzbudljive za mene. I naporne. Glavni pozitivan trenutak je svakako bio odlazak u Temišvar, zatim kićenje jelke, snimanje videa, pričešće, položeni kolokvijumi... Međutim dogodilo se i dosta stvari koji su me jako rastužile poput bolesti moje tetke, lošeg zdravlja moje sestre, neuspele saradnje, moje lenjosti, nedostatka želje, volje i motivacije usled depresivnog vremena i tužnih trenutaka. Ne, ni moj, kao ni vaš život nije savršen. Usponi i padovi su normalna stvar. Razmisliš zašto si počeo. Ustaneš i kreneš da se boriš kao nikad do sada. 
Istina je da sam se mnogo izležavala, malo radila, gledala mnogo serija i pojela sto tona kokica. Ali sada me već novogodišnja euforija hvata i vraćam se na velika vrata. Spremam vam niz postova, videa i priča koje ćete videti tokom raspusta a i pre toga.  :)

Kako protiče vaš decembar?
You Might Also Like

8 коментара

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe