Instapost

10:00


Oktobar se upravo završava i kad sumiram sve utiske vezane za ovaj mesec ne razumem kako je moguće da u par nedelja osetite neizmernu tugu i neizmernu sreću. Meni je oktobar počeo stresno. Hvatala sam budžet u poslednjem momentu i ne ponosim se time što sam imala više sreće nego pameti. I taman kada sam bila presrećna što sam svoje roditelje spasla mukotrpnog rada zarad moje lenjosti ili nepromišljenosti usledila je situacija sa nanom. Tuga me poklopila ali sam se vrlo brzo vratila na pravi kolosek. Jako dobro sam podnela tu situaciju, nisam pala u depresiju, nisam bila neraspoložena mada sam joj svako veče poslala bar šaku suza pred spavanje. Ubrzo je došao i koncert mog omiljenog pevača koji sam čekala već godinama i nisam ni pomislila da ne odem. Taj koncert mi je omogućio da pevam na sav glas i plačem na sav glas i izbacim sve iz sebe a da me niko ne pita ''Da li si okej?''. Nekoliko dana pre toga konačno sam kupila profesionalnu kameru ispunila svoj san koji je na mojoj listi još iz 2010. za ''Narednih 10 godina'' bio na prvom mestu. Zaista sam dugo sanjala takav fotoaparat i kada sam ga donela kući prvo sam se isplakala od sreće i tuge i ko zna čega pa otvorila kutiju. Upravo renoviram svoju sobu i opet sam presrećna jer sve radim sama...
Dodjite da se družimo na instagramu! Ja sam @vesnikproleca :)

Kako je prošao vaš oktobar?
Some of my Instagram photos. Follow me on Instagram if you like them :) I am @vesnikproleca :)


All photos are MINE!
Camera: Nikon D2300

You Might Also Like

12 коментара

 1. Fantastične slike draga! Obožavam tvoj instagram profil i naravno, pratim te! Ovi postovi su mi definitivno omiljeni na celom tvom blogu!
  Oktobar mi je prošao sa doosta DIY projekata, eksperimentisanja u kuhinji, nekih uspona u blogovanju i dobrim ocenama u školi. I naravno, sa dosta slika!

  bluebaby204.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Divne su slike!
  http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 3. Sve tvoje fotografije su predivne i znas koliko volim tvoj instagram. Najvise me odusevila slika sa svecem u izlogu (toliko da nisam znala sta da komentarisem 😂)

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe