So happy to be home!

11:34


Znam da ste očekivali Amazing places post ali danas sam rešila da kršim pravila :)

Dani tako brzo i nepovratno otiču..kao reke.. Juče je bio jun i juče sam se vratila sa mora a danas je već septembar i svi smo već na fakultetu. Trema nas drma sve podjednako, kolena klecaju a jezik zamuckuje. Jadni oni profesori čega se sve naslušaju tokom ovih ispitivanja..:) No, ja sam danas htela da vam pričam o sasvim drugim temama :) Pre svega htela sam da vam najavim novo darivanje koje kreće već sledeće nedelje. I u pitanju je vama nešto poznato, jedna dugotrajna saradnja pa se nadam da ćete i ovoga puta učestvovati :) Zapravo, neću vam reći tačno dan kada vas taj post očekuje već ću vas držati u neizvesnosti a vi svratite s vremena na vreme na blog kako vam to darivanje ne bi promaklo :) Zatim sam htela da vam predložim da iskoristite ove prve septembarske dane na trač partije i druženja sa drugaricama jer kada zaista počne škola (učenje!) ili fakultet nećete to moći sebi da priuštite. Ja i jedna od mojih naj drugarica smo dan provele uz smuti od višnje i banane smišljajući neke izlaske i druženja (dobro, odgledale smo i 2 epizode Wonderlanda ali šhh). #girlspower :)
Takođe sam htela da vas pitam kako vam se čini novi izgled bloga? Posle domaina rešila sam da uradim jedan mali profesionalniji dizajn, elegantniji i za nijansu ozbiljniji :)

I da, važno obaveštenje: Fejsbuk već neko vreme ima opciju spajanja 2 stranice (sa istim imenom i temom) u jednu. Ja sam imala 2 takve stranice. Onu koja je većini vas poznata, gde sam sve objavljivala i imala oko 3000 lajkova. Ali sam imala i drugu sa oko 15.000 članova. Tu veću sam nepravedno zapostavljala pa sam odlučila da to više ne radim te sam ih spojila u jednu. Pravilo Fejsbuka je da se većoj stranici dodaje manja pa ste svi vi samo prebačeni na veću. Super stvar, izuzev činjenice da su na tu veću prebačeni samo ljudi ali ne i sve ostalo - pa je sve objavljeno na toj manjoj otišlo u nepovrat. No nije ni važno. Važno je da smo svi mi tamo a darivanja, slika i objava će biti :)
Link do te nove stranice nalazi se da desne strane ovog teksta :)


Kuckamo se sutra.. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
It was super relaxed day. I was all day at home, listening to music, studying, taking photos of cherry smoothies and flowers, talking with a friend, watching few episodes of Wonderland..and etc. :) So happy to be home!

You Might Also Like

14 коментара

 1. Dobra je promena, sviđa mi se :) Super je što kreće novo darivanje, ne brini, ja sam se malo smirila od juče, pa biće ok. Samo tako nastavi. Za mene nema odmora, baš sam u frci sa ispitima. Srećno u daljem radu :)

  ОдговориИзбриши
 2. Srećno na faksu sa ispitima. Jedva čekam to darivanje. Slike su predobre, ali mi je prošli izgled bloga bio malo lepši, mada i ovaj je super. ♥☺

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Jedva čekam to novo darivanje i srećno na faksu! Novi izgled mi se jako dopada, iskreno, malo više od prethodnog. ♥

  allforyou23.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Slike su predivne kao i uvek ( To uvek imam potrebu da kažem , kada dođem ovde ☺ )
  Želim ti mnogo , mnogo sreće na faksu !

  http://janacornerfashion.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Jano! Slobodno, slobodno volim ja da čujem :))
   Hvala ti puuuno <3

   Избриши
 5. Divan post, slike su odlicne :-) :-*

  NOVA SARADNJA NA MOM BLOGU, POGLEDAJTE :
  http://katycolorfulfreak.blogspot.rs/2015/09/collaboration-with-happiness-boutique.html

  ОдговориИзбриши
 6. Svidja mi se novi izgled bloga, super je. Jedva cekam darivanje. :-D Puno srece na ispitima ❤❤

  ОдговориИзбриши
 7. I am so glad you had a nice relaxing day! It is always good to get home again :)
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe