Cocomelody

10:00Dok sam pripremala post za novu saradnju sa Cocomelody kompanijom naučila sam toliko toga!

Ko kaže da saradnje ne mogu biti korisne? Da li ste znali da u Americi pored svega ostalog, imaju i Homecoming dan? Taj dan obično pada u jesen, organizuje ga svaka škola ili fakultet. Na taj dan oni koji su završili dolaze da proslave, naravno učešće uzima cela škola/fakultet. Organizuje se obično utakmica, prijem i ručak. Naravno, svi dolaze ful obučeni, ne toliko grandiozno kao za maturu ali u tom fazonu. Elem, poenta priče je da na ovom sajtu postoji odeljak u kom možete pronaći neverovatne haljinice za ovu priliku i to u odeljku Cheap homecoming dresses 2015. Pošto mi taj dan nemamo, verujem da će oni koji se odluče da nešto poruče (a obično vas bude nekoliko i hvala vam što mi javljate da vam se dopalo i da ste rešili da kupite) naći priliku na koju mogu da ponesu ove predivne haljinice. Ja sam za vas odabrala nekoliko i volela bih da mi u komentarima napišete koja vam se najviše dopala i gde biste je vi nosili!

Ako volite haljine, pripremite se za fotografije koje će uslediti.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Today I prepare for you a lot of amazing homecoming dresses from Cocomelody. For the ones who have no idea what is homecoming day I will explain. Homecoming is the tradition of welcoming back alumni of a school. It is a tradition in many universities, colleges, and high schools in the USA. It usually includes activities for students and alumni, such as sports and culture events, a parade through the streets of the city or town and the coronation of a Homecoming Queen - so you know what I mean, right? Best dressed girl. 

 Cheap homecoming dresses 2015 are really lovely and trendy. My favourites are short ones because they are elegant but not to much, if you know what I mean. I am kind of a person who love romantic dresses so you will see that kind of it :) Red is color of love so I will start with it.


Pokazaću vam takođe i najlepše homecoming dresses under 100. Meni su one još slađe od onih iznad i jako su jeftine. Zapravo to su najnovije haljine na sajtu i verujem da će vam se dopasti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I will show you, also, the prettiest  homecoming dresses under 100 and if you are not from USA and don't have Homecoming day you will find event where you can wear these adorable dresses. These ones are new arrivals and like I said reaaaally cheap so quick go there and find out more.

Floral Print A Line Round Neck Short-Mini Satin Dark Navy Sleeveless Semi Formal Dress

 

Floral Print Ball Gown Round Neck Short-Mini Chiffon Multi-Colored Sleeveless Semi Formal Dress
You Might Also Like

19 коментара

 1. Najviše mi se dopada prva iz nove kolekcije, preslatka je. :) A od ovih gora mi je najlepša treća. <3

  http://anjalittleworldd.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 2. Haljine su predivne ♥! Najviše mi se sviđaju 1. i 3. :)

  ОдговориИзбриши
 3. Wow, so beautiful dresses. I am gonna check this site now!

  ОдговориИзбриши
 4. Ova kao sa kristalima, uskoro sam kuma na vencanju najbolje drugarice i verujem mi vec zamislila frizuru, sminku i cipelice koliko je haljna preslatka.
  Blago njima na taj dan. :D

  ОдговориИзбриши
 5. Prelepe su sve haljine! Ovaj sajt mi se mnogo dopada, ima baš siroki izbor haljina za sve situacije. Divan post! <33

  http://styleonfirstplace.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 6. Oh Gosh the last one is awesome! Beautiful site!

  ОдговориИзбриши
 7. Teško je odučiti se, sve su haljinice zanimljive na svoj način :)

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe