Time for a marriage??

10:00


Kažu da svaka devojke sanja svoj dan venčanja, svoju najlepšu i najvažniju haljinu. Ne znam za vas, ali ja sam sebe nekoliko puta uhvatila kako o tome razmišljam, mada nikad nisam bila ni blizu same pomisli da se za nekoga udam. To što ja redovno kucam ''svadba'' na polju youtube pretrage je slučajno i nema nikakve veze sa stvarnošću (ljudi moji kakve sam sve svadbe ja odgledala tu, ne biste verovali). Ali valjda smo mi devojke takve. Uvek sanjarimo o nečemu dalekom, a možda čak i nestvarnom. Fun fact je da ja nisam bila na svadbi nekih (bog zna koliko) godina. Mislim da je zadnja, na kojoj sam prisustvovala, bila svadba mog brata od tetke koji danas ima ćerku u 7. razredu osnovne a mlada nije ni bila trudna u ono vreme. Au, al sam stara 'bem ti! Ne znam što se ove moje drugarice i sestre ne udaju više, vreme je da na svadbu idem sa ciljem koji NIJE pečenje ili torta.
Ja sad idem do tdbridal.co da parim oči i mislim o svojoj svadbi (koja je hiljadama milja daleko) a vi bacite pogled na ove wedding dresses i mermaid wedding dresses pišite mi dole koju biste vi možda obukli na svoje venčanje :) I kažite mi, molim vas da li i vi nekada kucate na youtube-u ''svadba''? (ako to i ne radite, potvrdno mi odgovorite da mi bude bar malo lakše ;) haha) Ljubim vaaaaas!!


See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE
See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

See it HERE

A wedding dress is the clothing worn by a bride during a wedding ceremony. Color, style and ceremonial importance of the gown can depend on the religion and culture of the wedding participants. In Western cultures, brides often choose a white wedding dress, which was made popular by Queen Victoria in the 19th century. In eastern cultures, brides often choose red to symbolize auspiciousness. But you probably already know that, right? I am kind of a girl who think about wedding dresses sometimes ( and I even watch weddings on youtube lol). For me perfect wedding dress should be simple and elegant (not sexy and teasingly). I visited tdbridal.co and there I find sooo many beautiful wedding dresses. Photos above this text shows my favourite wedding dresses and mermaid wedding dresses from this site - tdbridal.co And you have links below every photo! I really suggest it to you, because it is great, lovely and safe...for your perfect day in life!

You Might Also Like

18 коментара

 1. Predivan post! Ja i dalje ne razmišljam o tome jer imam 15 godina, ima vremena, hahahaha. Inače, verujem da dosta devojaka razmišlja o tome koje su tvojih godina, so don't worry. Najviše mi se dopadaju venčanice br. 2, 5 i 6. Inače i ja gledam te svadbe, ali ne na jutjubu već na TLC-u, zanimljivo mi je sve to. :DD

  P.S. GIVEAWAY je u toku na mom blogu:
  http://styleonfirstplace.blogspot.com/2015/04/giveaway.html?m=0

  ОдговориИзбриши
 2. Odlican post!Ove fotografije vencanica su prelepe,najvise mi se dopadaju vencanice pod brojem 1,2 i 4. :D
  Novi post na mom blogu ---http://sofija1837.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 3. Beautiful dresses, the first and the last one are my faves.
  New post!
  http://navybrunette.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. beautiful blog! maybe we can follow each other?

  welcome :)

  http://anngrigorieva.blogspot.ru/

  http://anngrigorieva.blogspot.ru/

  http://anngrigorieva.blogspot.ru/

  ОдговориИзбриши
 5. Oh gosh they are so pretty. I'll definitely check this site, it looks awesome!

  ОдговориИзбриши
 6. Анониман19. јул 2015. 21:58

  Its a super site! I found perfect special occasion dress there now..Lets order :)

  ОдговориИзбриши
 7. Lovely photos <3
  Check out my new post >>> http://styleccentricfashion.blogspot.com
  just inform me if you want to f4f in: /gfc/g+/ig/lookbook/

  ОдговориИзбриши
 8. Ja svoju vencanicu zamisljam u nekom princeza stilu, jer kada cu ja nositi tako nesto ako ne na svom vencanju, i nikako nemam zelju da to bude bela boja, vec sampanj. :D

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe