Narukvice koje spajaju!

12:00Već ste shvatile da od nakita najviše volim narukvice :) Da budem iskrena, najpraktičnije su mi. Imam ih po celom stanu i to mnogo tako da gotovo nikad ne izlazim bez njih. Ove koje vam danas predstavljam su zapravo narukvice prijateljstva koje pravi Jovana sa instagram profila @narukvice_prijateljstva. Jedna je namenjena meni a druga mojoj najboljoj drugarici. Ja sam neko ko nema najbolju drugaricu. Zapravo imam više jako dobrih i ne mogu da izdvojim jednu. Za mene, moj najbolji prijatelj je onaj kome mogu sve da kažem i da budem sigurna da tada zidovi nemaju uši. Imam tu sreću da su moje drugarice totalno razbacane po različitim grupama...tj. one se uglavnom ne druže izmedju sebe. Evo slikovito: Bojana je moja najbolja drugarica iz dana kada sam živela u Šapcu i išla u Šabačku gimnaziju. Andrijana i Sofija su moje najbolje drugarice iz vremena kad sam išla u Zemunsku gimnaziju. Nas 3 se družimo i obično se viđamo zajedno sve tri. Idemo na različite fakultete i naša okupljanja su dogovorena i po mesec dana unapred. Dijana i Kristina su moje najbolje drugarice sa faksa. Vidjamo se svakoga dana i delimo iste muke. Njih dve se generalno ne druže. Ja ih povezujem jer se svaka od njih druži sa mnom. Sve one (Bojana, Andrijana, Sofija, Dijana i Kristina) znaju jedne za druge ali se ne druže medjusobno. Viđaju se na mojim rođendanima i slavi. Eventualno, ako ih ja spojim u nekom izlasku tako da ne znam kojoj od njih da poklonim.
Razmišljam da li da oba seta ostavim sebi..No već znate da nisam sebična..Pa ću jedan set pokloniti nekoj od vas. Darivanje ću organizovati odmah pošto se završi ovo sa jastučićima. Može??? :)


Hello dear friends! In this post I will show you friendship bracelets that I gor from @narukvice_prijateljstva 
They are sooo cute and perfect for summer. I am in love with designe and colorful of each. You probably have noticed that I really like bracelets. They are super easy to wear and fit with everything. Are you bracelet lover?
You Might Also Like

16 коментара

 1. Fantastične narukvice zaista! Ni ja nemam najbolju drugaricu, drugaricu kojoj sve mogu reći, ali sestra je uvek tu za mene, tako da njoj prosleđujem narukvicu prijateljstva. :)


  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Narukvice su prelepe.Stvarno ne znam šta bih dalje rekla. :D

  http://tijanaworld.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 3. Predivne su!! Ja imam na jbolju drugaricu, ali i puno još dobrih prijatelja kojima mogu reći poneku tajnu!! Ipak, najbolja je najbolja!! Hahah

  ОдговориИзбриши
 4. Predivne narukvice. I ja sarađujem sa Jovanom i zaista obožavam sve njene dizajne. <333

  http://styleonfirstplace.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 5. kako su lepeeeeeeeee :))

  Novi post -----> girlsstuffblogg.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 6. Joj, divne su! Ja sam slaba na ove narukvice prijateljstva, baš je na mom blogu objavljen post o njima :)


  Girly world

  ОдговориИзбриши
 7. Beuatiful bracelets!

  http://ichbinsil.blogspot.com/2015/06/ciclismo-urbano-en-panama.html

  ОдговориИзбриши
 8. Lovely colourful bracelets!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ОдговориИзбриши
 9. Narukvice su zaista predivne, baš su mi zapele za oko. Pošto u zadnje vrijeme ludujem za nakitom možda čak i potražim ovakvu sličnu narukvicu. Najlijepša mi je plava.☺♥

  ОдговориИзбриши
 10. Prelepe su, u poslednje vreme su baš popularne i baš su mi zapale za oko, planiram da naručim neke. :)

  ОдговориИзбриши
 11. Love those bracelets!

  Please click on the link on my post
  http://helderschicplace.blogspot.com/2015/06/minions-with-shein.html

  ОдговориИзбриши
 12. I really like to follow your blog, your articles are amazing! Kisses.
  My blog HERE

  FOLOOW ME VIA GFC
  ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

  ОдговориИзбриши
 13. Izgledaju preslatko, jedva čekam taj giveaway! :)

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe