Pakovanje za more - hair care!

10:00


U nekoliko narednih postova pakovaćete se zajedno sa mnom! :) Umem često da preteram sa stvarima kad idem na put i uglavnom pola ni ne izvadim iz kofera. Zato se ovoga puta pakujem live (sa vama) i nadam se da ću poneti samo ono što mi je neophodno. U ovom prvom postu pakujem stvarčice za kosu. Ova 3 proizvoda koristim i kod kuće. Već sam vam pričala o mukama koje imam sa kosom koja je masna pri temenu a suva na krajevima i konačno sam probala zanimljivu kombinaciju. Testiram je već mesec dana i meni je okej za sada. O čemu se radi? Kao što vidite na naslovnoj slici koristim 2 šampona! Okej, to je malo wird ali ja sam probala sve do sada tako da meni ni ovo nije strano. Kako ovo funkcioniše? Tako što ja prvo operem teme glave sa šamponom br. 2 sa slike (Nivea Caring Volume Shampoo - volume sensation) a onda krajeve operem šamponom br. 1 sa slike (Nivea Caring Moisturizing Shampoo - hydro care). Mlakom vodom. Na kraju dodam kokosovo ulje koje izuzetno hrani kosu i dosta pomaže mojim krajevima i isperem. Pri jednom kupanju ga nanosim na celu kosu (u maloj količini jer ume da se zamasti ako preteram) a pri sledećem kupanju (kroz par dana) samo na krajeve. Pa opet na celu. I tako u krug. Nekada ga nanesem i uveče a ujutru operem kosu.

Šampon za krajeve moje kose


Šampon za teme moje glave
Kokosovo ulje koje naizmenično nanosim na celu kosu i samo na krajeve


In next few posts I will packing my suitcases for trip to Asprovalta, Greece. I will do that with you, here on the blog. In this post I will show you first items that will be packed. That are products for my hair care that I use at home also. You see 2 shampoo? That is not mistake. My hair is problematic and I use first one for end of my hair and second one for top of my head because they are so different. In the and I put coconut oil, wait for few minutes and I wash. 


You Might Also Like

9 коментара

 1. Odličan post, baš mi se sviđa, sreća pa nemam tako problematičnu kosu kao ti, pa ne moram da kombinujem dva šampona. Jedva čekam sledeće postove na ovu temu! ♥
  maketheworldbetter9.blogspot.com :-)

  ОдговориИзбриши
 2. mislim da je dobra ideja koristiti dva šampona ako ti tako više odgovara. Ja s kosom nemam problema, mogla bi je i sapunom prati i nikad ne staviti balzam na nju, ali zato koža...e s kožom muku mučim, baš mi zna biti problematična.

  Uživaj u putovanju, vjerujem da je i pakiranje slatka briga kada je za odmor.

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 3. ovo kokosovo ulje sam i ja koristila,super proizvod.Jedva cekam da vidim naredne postove o pakovanjuuu :)

  Posetite moj blog:

  girlsstuffblogg.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Great products kiss


  http://denimakeup95.blogspot.it/

  ОдговориИзбриши
 5. Odlican post. Bas mi je drago da cemo videti sve sto ces ti poneti na more. Mislim da su Niveini proizvodi najbolji i za kosu i celo telo. Moj tata koristi kokosovo ulje za kosu , pa ja nekad uzmem od njega. Mislim da je sasvim okej sto ces poneti oba sampona i kokosovo ulje jer ipak je to tvoja rutina i ne bi trebalo da je zapostavljas jer ces se posle tesko vratiti istoj. ♥

  http://styleonfirstplace.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 6. Nije nista cudno, preporucuje se da se koristi laganiji sampon za teme, jaci za krajeve. I sama nekad tako. :-)
  Uzmi pravo kokosovo ulje u zdravoj hrani, ovo malo koliko znam kokos ima samo u naznakama. ;-)

  ОдговориИзбриши

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)

Subscribe